Barion Pixel
Outlet

Ügyfélszolgálat (10-18 óráig)
+36 30 858 7400

Pályázat

A DRAGON HHO GREEN ENERGY KFT a “GINOP-1.2.14-20 Divat és Dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” project keretein belül sikeres pályázott.

A project megvalósításának költsége 8.156.187 Ft melyből 5.709.330 Ft feltételesen vissza nem térítendő támogatást nyert el, a fennmaradó 2.446.857 Ft cégünk önerőből biztosította.

Támogatás mértéke: 70%

A project fizikai zárásának időpontja: 2022.03.31.

A project rövid bemutatása:

A DRAGON HHO GREEN ENERGY KFT az elmúlt években erőteljes fejlődésnek indult, melyet a jövőben is szeretne megtartani. A növekvő fejlődés nagyobb műhelyt és kapacitás növekedést igényel. A project lehetőséget biztosít az új műhely kialakításában, korszerűsítésében és új termelő berendezések beszerzésében.

A fejlesztés hatására egy korszerű, energia hatékony 120m2 műhely került kialakításra és a meglévő berendezések mellé új eszközök is beszerzésre kerültek.

A project megvalósítás hatására nem csak egy minden igényt kielégítő korszerű műhelyben történhet a munkavégzés, hanem a megnövekedett igényeket is ki tudjuk szolgálni és újabb prémium minőségű termékek előállítása is megvalósulhat.


Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj!

Leveleinkben értesítünk akcióinkról, új termékeinkről és egyéb hasznos információkról.


Feliratkozom

Ajándék kupon a feliratkozásért!

Ha most feliratkozol hírlevelünkre ajándékba küldünk egy kuponkódot, amit bármelyik vásárlásodnál felhasználhatsz!

×